Kompetanse til din fordel

Bjørn Myhre Sport AS er spesialister på langrenn, sykkel, løp og friluftsliv. Selskapet er lokalisert i Krokstadelva og består av en to etasjes sportsbutikk samt et moderne sykkelverksted. Bjørn Myhre Sport er også medeier i BMSlip, et av Norges fremste slipeverksteder for langrennski.

Bjørn Myhre Sport eies og drives av Olav Stuveseth, Rune Høiås og Jørn-Thomas Berg. Bedriften teller 15 ansatte hvor alle har bakgrunn som aktive idrettsutøvere, eller på andre måter spesialisert seg innenfor et eller flere av butikkens fagområder. Bjørn Myhre Sport sponser egne sykkel- og skiteam og har lange tradisjoner for å samarbeide med klubber og utøvere. Gjennom årene har det blitt opparbeidet unik kompetanse innen langrenn, sykkel, løp og friluftsliv. De ansatte i Bjørn Myhre Sport gjør sitt beste for at denne kompetansen skal komme kundene til gode.

Historie: 50 år med sportsbutikk

Bjørn Myhre ble grunnlagt i 1938. I tiden som fulgte var driften innom fiskebutikk, postkontor, glass/steintøy, sko-og apotekutsalg.

Sportsavdelingen ble etablert på midten av 60-tallet. Olav Stuveseth overtok forretningsdriften etter Bjørn Myhre i 1986. Stuvseth valgte å fokusere 100% på sport i 1990. I 1996 gikk også Rune Høiås og Jørn Thomas Bergh inn på eiersiden og dannet Bjørn Myhre Sport AS.

5. april 2001 flyttet Bjørn Myhre Sport AS inn i nye lokaler kun 50 meter fra de gamle lokalene. Butikken ble med sine to etasjer dobbelt så stor, noe som åpnet muligheter til å presentere produktene på en langt bedre måte.

Tjenester

 • Skisliping
 • Skipreparering
 • Sykkelverksted

Vått føre, tørt føre og ulike temperaturer. BMSlip gir deg optimale ski til ulike føreforhold. Vi sliper klassisk- og skøyteski for aktive, turrennløpere, mosjonister og barn. Per i dag er skiene fra BMSlip de mest brukte og mestvinnende på elitenivå innen langrenn og skiskyting.

BMSlip leverer i dag slipestrukturer til NSSF Skiskyting, NSF Kombinert og NSF langrenn. I tillegg til flere rekruttlag og private lag.

Struktur avgjørende for glien

Mange variabler spiller inn for å få frem optimal struktur for ett bestemt føre. Vi tilbyr åtte slipestrukturer for å dekke alle føreforhold og temperaturområder. Strukturen knyttes mot ulike føreforhold. Dersom man har ett par ski velges det en “allround” struktur. Etter sliping vil sålematerialet ta til seg maksimalt med voks og skiene vil gli optimalt på det føret de er slipt for.

Priser

 • 600,-
  Ett par
 • 550,- per par
  Fem par eller fler
 • 500,- per par
  Juniorski

Prisen inkluderer plansliping, strukturering, rens og voksing. Alle ski leveres med festeholdere.

NB! Ski må være rengjort for voks når de leveres til sliping. Rengjøring/sikling av ski til slip koster 200,- per par. Vi anbefaler også at Rottefella NIS binding tas av før levering.

Lever dine ski i dag - vi sender ski i hele landet!


Last ned vår brosjyre for mer informasjon

Hos Bjørn Myhre har vi solid kompetanse innen prepping av ski. Vi prepper klassisk- og skøyteski for aktive, turrennløpere, mosjonister og barn.

Priser

 • 295,-
  Pålegging av glider.
  Sikles av og børstes.
 • 395,-
  Metting av ski i varmeskap.
  Sikles av og børstes.
 • 650,-
  Metting av ski i varmeskap
  + pålegging av glider.
 • 1450,-
  Birk 1

  Slip av ski. 
  Etterbehandling etter slip. 
  Metting i varmeskap med LF8.
  1 lag hard voks LF6.
  HF7/HF8 avhengig av temperatur.
  Cera FC7/8
 • 950,-
  Birk 2

  Metting i varmeskap med LF8.
  1 lag hard voks LF6.
  HF7/HF8 avhengig av temperatur.
  Cera FC7/8
 • 750,-
  Birk 3

  HF7/HF8 avhengig av temperatur.
  Cera FC7/8


Kom innom for prepping av dine ski

Det viktigste for oss er at du er fornøyd med sykkelen din. I vårt sykkelverksted har vi profesjonelle mekanikere som er opptatt av gi deg en topp sykkelopplevelse.

Hos Bjørn Myhre Sport finner du et moderne sykkelverksted hvor vi benytter mekanikere med solid kompetanse. Vi utfører service, vårklargjøring, reparasjoner, oppgraderinger og generelt vedlikehold. Alle nye sykler som ruller ut av butikken er montert og kvalitetssikret i vårt sykkelverksted.

Ta kontakt for å booke tid til sykkelen din

 

Team Myhre

Bjørn Myhre Sport er stolt sponsor av flere lokale utøvere innen sykkel og langrenn. Det er gledelig å ta del i våre utøveres suksess.

Les mer

Klubbavtale

Gi dine utøvere tilgang til riktig utstyr og faglig veiledning. Bjørn Myhre Sport samarbeider med en rekke lokale klubber på bredde- og elitenivå.

Les mer

Firmaavtale

Gode tilbud og faglig veiledning til dine ansatte. Gjør som flere andre lokale bedrifter og inngå samarbeidsavtale med Bjørn Myhre Sport!

Les mer

Bjørn Myhre Sport

A.J. Horgens vei 2
3055 Krokstadelva


Våre åpningstider er:

Mandag-Fredag 9-17
Torsdag 9-19
Lørdag 9-14


 


Vis veibeskrivelse
A.J. Horgens vei 2, 3055 Krokstadelva
  /  32 87 68 44
  /  post@bmyhre.no  /  Personvern