FIRMAAVTALE

Kvalitet, kompetanse og trygge valg til høyst konkurransedyktige priser

Nå kan din bedrift få unike fordeler hos Bjørn Myhre Sport. Vi tilbyr fleksible fordelsavtaler til bedrifter i alle størrelser. Som utøvere og treningsglade entusiaster vet vi hvor viktig utstyret er for opplevelsen. Vi sender deg ikke ut på ski, sykkel- eller joggetur uten å forsikre oss om at du har tatt det riktige valget.

Hos Bjørn Myhre Sport gir vi deg profesjonelle tjenester og kvalitetsprodukter tilpasset ditt behov og bruksområde. Grip sjansen og gi din bedrift tilgang til alt dette til svært hyggelige priser.

Inngå din fordelsavtale med Bjørn Myhre Sport i dag!

VI ER STOLTE AV Å HA INNGÅTT AVTALE MED

KLUBBAVTALE

For oss er det viktig å støtte lokale klubber og legge til rette for at medlemmene har tilgang til riktig utstyr og god veiledning. Bjørn Myhre Sport samarbeider i dag med flere lokale klubber.

Avtalene kommer klubbene tilgode i form av sponsing, kjøp av reklame på drakter, egne klubbkvelder, rabatter, etc. Klubbenes medlemmer får rabatt når de handler i butikken vår og veileding til å velge riktig utstyr.

På egne klubbkvelder lager vi ekstra gode tilbud. Per i dag har vi klubbavtaler med Konnerud IL, Eiker Cykleklubb, Sjåstad Vestre Lier, Vikersund, IF Birkebeineren, Drammen Ski, Mjøndalen IF. Vi samarbeider gjerne med flere.

Ta kontakt med oss for å se hva Bjørn Myhre Sport kan få til sammen med din klubb!

- Proff service, gode priser og en fleksibel evne og vilje til å løse problemer som dukker opp. Bjørn Myhre Sport klarer å differensiere mellom topp- og breddidrett på en meget god måte.

Magne Killingstad, Leder Skigruppa Konnerud IL