SYKKEL

Enten du sykler til jobben, er konkurransesyklist eller skal kjøpe sykkel til barna, så har vi utvalget. I butikken vår finner du terreng- og landeveissykler samt sykkelrelaterte produkter i alle kategorier. I vårt sykkelverksted jobber erfarne mekanikere med montering og vedlikehold. Vi bygger vår kompetanse gjennom tilbakemeldinger fra de ansatte, vårt eget sykkelteam samt tett kontakt med kunder og leverandører.

Ta turen til vår butikk i Krokstadelva for en spennende sykkelopplevelse!

LANDEVEISSYKLER

Ta nytte av vår kompetanse innen landeveissykler. Vi hjelper deg med å velge sykkelen som passer ditt bruksområde. I vår og sommerhalvåret fylles butikken med klassiske racersykler til treningsturer og konkurranse samt hybridsykler som er perfekte til mosjonsturer og bysykling.

BARNESYKLER

Bjørn Myhre Sport fører sykler av topp kvalitet til de minste. Robushet er viktig med tanke på behandlingen barn utsetter sykkelen sin for. Kvalitetssykler tåler et barns bruk og er også mye lettere å selge i bruktmarkedet. Vi ønsker at du og barna skal være trygge. I butikken finner du et bredt utvalg av kvalitetsykler til barn.

SYKKELSKO

Sykkelsko er i konstant utvikling og det lages ulike sko for landevei- og terrengsykling. Sykkelsko kan også benyttes til spinning. De fleste sykkelsko kan festes til pedalene hvor du ved riktig bruk oppnår et såkalt “rundtråkk" som gjør sykkelturen langt mer effektiv. Våre ansatte hjelper deg med å finne sykkelskoene som passer ditt bruksområde.

SYKKELHJELMER

Å velge riktig hjelm, kan redde livet ditt. Syklister har den høyeste skaderisiko av alle trafikantgrupper, og hodeskader er ikke uvanlig i en velt. I Bjørn Myhre Sport tar vi sikkerhet på alvor og bruker tid på å finne hjelmen som sitter perfekt på ditt hode. Vi fører moteriktige hjelmer til både barn og voksne.

SYKKELBEKLEDNING

I Norge er det viktig å ha sykkelbekledning som lett kan tilpasses i skiftende vær. Med tanke på at du som regel sitter mange timer på sykkelsetet er komfort og ergonomi viktig for opplevelsen. Hos Bjørn Myhre Sport finner du bekledningen du trenger til sykkelturer på landeveien og i terrenget.

SYKKELUTSTYR OG DELER

Bjørn Myhre Sport fører et av distriktets beste utvalg på sykkelutstyr og sykkeldeler. Vi tilbyr et bredt utvalg av slanger, dekk, setepinner, sykkelcomputere, wire, kjeder, pedaler, drikkeflasker, spesialverktøy, smådeler, holker og mye mer. Våre ansatte gir deg god veiledning i hvilke produkter du bør velge for en optimal sykkelopplevelse.

VÅR BUTIKK

Se bilder fra vår butikk. Her legges grunnlaget for en topp sykkelopplevelse!

TIPS & RÅD

SYKKELVERKSTED

Ta vare på sykkelen din og lever den til våre profesjonelle mekanikere. Vi utfører vedlikehold og reperasjoner i vårt topp moderne sykkelverksted

Les mer

KLUBBAVTALE

Gi dine utøvere tilgang til riktig utstyr og faglig veiledning. Bjørn Myhre Sport samarbeider med en rekke lokale klubber på bredde- og elitenivå.

LES MER

FIRMAAVTALE

Gode tilbud og faglig veiledning til dine ansatte. Gjør som flere andre lokale bedrifter og inngå samarbeidsavtale med Bjørn Myhre Sport!

LES MER