Løp

Løping er i vinden som aldri før og i Bjørn Myhre Sport holder vi oss godt oppdatert på utviklingen. Vi tilbyr løpesko i ulike kategorier, spesialsåler, løpeklær og pulsklokker til alle brukergrupper. Ved valg av riktig løpsutstyr kan du få bedre utbytte av treningsøkta samtidig som du reduserer riskoen for skader og overbelastning. Flere av våre ansatte er jevnlig på joggetur, ta gjerne nytte av vår erfaring.

Ta turen til vår butikk i Krokstadelva for en bedre løpsopplevelse!

Løpesko

Uansett hvor fort eller langt du løper eller hvilket underlag du løper på, så finner vi en sko som dekker sine behov. I Bjørn Myhre Sport fører vi alt fra joggesko for asfalt eller terreng til rene konkurransesko for asfalt eller bane. Det er viktig for oss at du unngår skader og får en optimal løpetur. Derfor tar vi utgangspunkt i vekt, løpesteg, fotbue, pronasjon og underlag når vi finner løpesko til deg.
  • Asics
  • Hoka
  • Saucony
  • Salamon

Såler

Føttene våre er skapt for ujevne, naturlige underlag, mens vi i dag går og løper mest på harde og flate, unaturlige underlag. Ved bruk av spesialsåler kan man oppnå naturlige tråkk uansett underlag.

Vi fører såler fra Superfeet. Hælen, midtpartiet og fronten er nøye gjennomtenkt i de ulike sålene hvor tanken er å skape en naturlig bevegelse hvor energien effektiviseres i hvert steg og fraspark.

  • Superfeet

Løpeklær

For å få godt utbytte og komfort under løpeturen anbefaler vi deg å velge tekniske plagg som puster og transporterer fuktighet bort fra kroppen. For løping i sommerhalvåret fører vi tekniske løpejakker, løpetrøyer, tights(lang og kort) og shortser for barn og voksen. For løping på kalde vinterdager anbefaler vi deg å bruke skiklær med teknisk undertøy under.
  • Craft
  • Swix

Pulsklokker

Riktig nivå på pulsen er avgjørende for hva du ønsker å oppnå med løpeturen. Skal du øke O²-opptaket eller er fokuset å redusere vekten?

Pulsklokka hjelper deg med å følge med på pulsen slik at du kan styre intensiteten i riktig retning.

Enkelte pulsklokker har egne program for intervalltrening mens andre har funksjoner for blant annet triathlon og multisport.

  • Garmin
  • Polar
VÅR BUTIKK

Se bilder fra vår butikk. Her legges grunnlaget for en topp løpeopplevelse!

Tips & råd