Skisliping

Vått føre, tørt føre og ulike temperaturer. BMSlip gir deg optimale ski til ulike føreforhold. Vi sliper klassisk- og skøyteski for aktive, turrennløpere, mosjonister og barn. Slipene fra BMSlip en av de mest brukte og mestvinnende på elitenivå innen langrenn og skiskyting gjennom tidene.

BMSlip leverer i dag slipestrukturer til NSF Kombinert, i tillegg til flere rekruttlag og private lag.

Vi opplever at disse gutta har en kompetanse i verdensklasse. Dette er håndverk som ikke kan erstattes med maskiner. Disse gutta sliper 3-4000 par ski i året og har mange års erfaring. De er dedikerte og behandler alle ski like bra. Det varierer hvor ofte vi må slipe de ulike parene, men alt starter her.

Struktur avgjørende for god glid

Mange variabler spiller inn for å få frem optimal struktur for ett bestemt føre. Vi tilbyr åtte slipestrukturer for å dekke alle føreforhold og temperaturområder.

Strukturen knyttes mot ulike føreforhold. Dersom man har ett par ski velges det en “allround” struktur. Etter sliping vil sålematerialet ta til seg maksimalt med voks og skiene vil gli optimalt på det føret de er slipt for.

Priser

  • 700,-/par
    Ordinære ski
  • 650,- /par
    Fem par eller fler
  • 750,- /par
    Felleski

Prisen inkluderer plansliping, strukturering, rens og voksing. Alle ski leveres med festeholdere.

NB! Ski må være rengjort for voks når de leveres til sliping. Evt. rengjøring/sikling av ski til slip koster 200,- per par.
Vi anbefaler også at binding tas av før levering.

Lever dine ski i dag – vi sender ski i hele landet!

Last ned vår brosjyre for mer informasjon »

Gode råd

Aktuelt om Skislip