Info Rottefella rulleskibinding

Viktig informasjon fra Rottefella til de som har kjøpt Rottefella rulleskibindinger i 2020 eller 2021                            

Vi har hatt enkelte tilfeller hvor den ekstra sikkerhetslåsen på bindingen ikke har fungert som den skal og det beklager vi sterkt. Rottefella har nå utviklet en ny sikkerhetslås som låser hele åpne/lukkemekanismen, og samtidig er enkel i bruk. Vi oppfordrer alle som har kjøpt Rottefella rulleskibinding i 2020 eller 2021 til å få byttet ut det nåværende grepet til et nytt.

Om kort tid er den nye sikkerhetslåsen tilgjengelig. I mellomtiden oppfordrer vi deg til å sjekke om bindingen «klikker» ordentlig på plass når du låser/lukker den. Den skal ha et tydelig klikk når den går i lås, og tydelig motstand når den åpnes. Om du føler deg usikker på om bindingen låser skikkelig anbefaler vi at du for sikkerhets skyld bruker strips, strikk eller taper grepet i låst posisjon, f.eks. ved bruk av gummistropper (art. nr. 37-309) fra Biltema, som du kan tvinne dobbelt rundt stammen og feste over bindingen og dermed holder låsemekanismen nede og samtidig gjør det enkelt å ta rulleskien av og på.

Du kan om kort tid gå til en av følgende butikker så vil de hjelpe deg med å få byttet til det nye grepet med den nye sikkerhetslåsen på dine eksisterende bindinger:

XXL Sport & villmark                                        
Braa Sport           
Oslo Sportslager                                              
Bjørn Myhre Sport
Milslukern                                                          
Foss Sport
Brukås Sport                                                      
Olympia Sport
Hetland Sport                                                    
Platou Sport Fjøsanger
Tromsø ski & sykkel                                         
Sport 1 Snø
Sport 1 Lillehammer                                        
Sport 1 Vennesla

Du kan også ta kontakt med Rottefella på [email protected] for å få tilsendt sikkerhetslåsen i posten og følg instruksjonsvideoen og bruksanvisningen som snart vil bli tilgjengelig her:  https://www.dropbox.com/sh/f7r7hpok2qjucvy/AADUSnAVYeqyCMZdsV-_upuPa?dl=0

Del gjerne dette med dine venner!

TIPS & RÅD

SYKKELVERKSTED

Ta vare på sykkelen din og lever den til våre profesjonelle mekanikere. Vi utfører vedlikehold og reperasjoner i vårt topp moderne sykkelverksted

KLUBBAVTALE

Gi dine utøvere tilgang til riktig utstyr og faglig veiledning. Vi samarbeider med en rekke lokale klubber på bredde- og elitenivå.

FIRMAAVTALE

Gode tilbud og faglig veiledning til dine ansatte. Gjør som flere andre lokale bedrifter og inngå samarbeidsavtale med oss!