Friluftsliv

Hvis du er klar for en fjelltur med familien eller ønsker årets dunejakke fra Bergans, så anbefaler vi deg å besøke oss i Krokstadelva. Vi er selv ivrige friluftsmennesker og tar inn de produktene vi vet du blir fornøyd med. I butikken vår finner du en stor avdeling med fritidsklær, sekker, soveposer og annet turutstyr til hele familien.

Ta turen til vår butikk i Krokstadelva for en fristende handel!

Fritidsklær

Gode klær er ofte vel så viktig som aktiviteten du deltar i. Vi ønsker at du skal bli inspirert når du kommer til oss. Derfor legger vi stor innsatts i fylle vår avdeling med fritidsklær til ulike formål. Vi tilbyr et rikelig utvalg med tekniske jakker, bukser og undertøy,

Våre ansatte har solid egenerfaring og hjelper deg med å finne klærne som passer ditt budsjett og bruksområde.

  • Bergans
  • Norrøna

Fjellstøvler

Ingen deler av turutstyret har en så kritisk funksjon som det jakt- og fjellstøvlene har. Går du mest i lettgått terreng med dagstursekk dekkes behovet av lette støvler. Tenker du derimot å gå lange harde turer i ulendt fjellterreng med tung ryggsekk er behovet noe helt annet.

Vi har den nødvendige kompetansen for å finne støvler som passer dine føtter og bruksområder.

  • Alfa

Sekker

Tursekker kommer i mange forskjellige fasonger og størrelser. Som i de fleste andre tilfeller er bruksområde helt avgjørende for hva du bør velge. Vi har veldig god erfaring med sekkene til Bergans og Norønna og har viet en hel vegg til sekker hvor du garantert vil finne et produkt som står til dine behov og forventinger. ​
  • Bergans
  • Norrøna

Soveposer

Skal du sove ute under åpen himmel eller i telt? Skal du kun bruke den om sommeren eller trenger du en sovepose for kalde vinterdager? Hvordan vektlegger man komforttemperatur og ekstremtemperatur? Dun eller syntetisk?

Det er mange faktorer som spiller inn når man skal overnatte ute. Vi bidrar med vår egen turerfaring når du skal kjøpe ny sovepose.

  • Helsport
VÅR BUTIKK

Se bilder fra vår butikk. Her legges grunnlaget for en topp friluftssopplevelse!

Tips & råd