Forsinkelser Shimano

Vi opplever store forsinkelser på våre leveringer fra Shimano. Dette påvirker vår tilgang til deler som vi bruker daglig både på reparasjoner og direktesalg til kunder.

Vi håper at situasjonen bedrer seg raskt slik at våre kunder blir minst mulig påvirket.

Presseuttalelse fra Shimano:
Kjære kunde,

Forrige måned ble vi konfrontert med logistikkproblemer i forbindelse med vår nye lagerdrift. Dette resulterte i lengre behandlingstider og kvalitetsproblemer. Vi forstår at dette har forårsaket ulemper for kundene. Vi beklager forsinkelsene og at vi ikke har kunnet yte vår vanlige service.

Selv om Shimano og Kuehne Nagel, vår logistikkpartner, har iverksatt en rekke tiltak de siste månedene, er ytelsen på lageret vårt i Belgia fortsatt ikke slik man burde kunne forvente av oss.

Del gjerne dette med dine venner!

TIPS & RÅD

SYKKELVERKSTED

Ta vare på sykkelen din og lever den til våre profesjonelle mekanikere. Vi utfører vedlikehold og reperasjoner i vårt topp moderne sykkelverksted

KLUBBAVTALE

Gi dine utøvere tilgang til riktig utstyr og faglig veiledning. Vi samarbeider med en rekke lokale klubber på bredde- og elitenivå.

FIRMAAVTALE

Gode tilbud og faglig veiledning til dine ansatte. Gjør som flere andre lokale bedrifter og inngå samarbeidsavtale med oss!