Se våre sykler

På finn.no har vi lagt ut en del av vårt utvalg av sykler. I tillegg har vi flere i butikken vår!

Leveringssituasjonen i Corona-tiden har vært svært utfordrende fordi fabrikkene har stengt hyppig ned i tillegg til at ventetiden på båtfrakt er mye lengre enn normalt. Vi vet allerede nå at det blir utfordringer neste år.
Derfor er det lurt å være tidlig ute hvis du planlegger sykkelkjøp! Hvorfor ikke kjøpe allerede nå? Slik er du sikret at sykkelen står klar i boden når snøen smelter til våren.

Vi har satt ned prisene på flere av våre modeller og har også noen demosykler som skal selges. Hvis du kjøper sykkel av oss i Oktober, tilbyr vi gratis levering hjem til kunder som er bosatt i kommunene Drammen, Øvre Eiker og Lier. Bor du utenfor disse kommunene kan vi avtale pris for levering hjem til deg.

Hvorfor kjøpe sykkel av oss?

Vi har stort fokus på produktkunnskap og service, og våre medarbeidere gjør sitt ytterste for at du skal bli fornøyd. Vårt utvalg er stort og våre priser er konkurransedyktige. I tillegg har vi et sykkelverksted som er oppdatert og har lang erfaring i bransjen. Når du handler hos oss skal du føle deg trygg på at du gjør et godt kjøp og at du har et sted å komme tilbake til når sykkelen trenger service eller reparasjon.

Ta gjerne kontakt med oss så skal vi hjelpe deg å finne riktig sykkel til ditt bruk.

Klikk på denne lenken for å se noe av vårt utvalg av sykler: https://www.finn.no/butikk/bmyhre?sort=RELEVANCE

Del gjerne dette med dine venner!

TIPS & RÅD

SYKKELVERKSTED

Ta vare på sykkelen din og lever den til våre profesjonelle mekanikere. Vi utfører vedlikehold og reperasjoner i vårt topp moderne sykkelverksted

KLUBBAVTALE

Gi dine utøvere tilgang til riktig utstyr og faglig veiledning. Vi samarbeider med en rekke lokale klubber på bredde- og elitenivå.

FIRMAAVTALE

Gode tilbud og faglig veiledning til dine ansatte. Gjør som flere andre lokale bedrifter og inngå samarbeidsavtale med oss!