Piggdekk-kampanje Buskerudbyen

Den etterspurte vintersykkel-kampanjen er tilbake! Buskerudbyen og sykkelverkstedene sponser ett piggdekk, omlegging og sjekk av sykkelen. Det andre dekket betaler du selv.

Over 3200 sykler har blitt gjort vinterklare gjennom Pigg med pigg-kampanjen så langt. Nå drar Buskerudbyen i gang en ny runde i samarbeid med lokale sykkelverksteder og sportsbutikker.

Syklister i Lier, Drammen, Øvre Eiker og Kongsberg kan få ett piggdekk, omlegging og enkel sjekk av sykkelen mot at man betaler det andre dekket selv. Totalbeløpet er begrenset oppad til 1000 kroner.

Har du vinterdekk fra før, får du gratis omlegging og vintersjekk.

Det kan lønne seg å være kjapt ute med å bestille time for dekkomlegging. I forrige runde var piggdekk-kampanjen så etterspurt at Buskerudbyen måtte avslutte tidligere enn planlagt fordi budsjettet ble brukt opp. Og med en voldsom økning i salg av spesielt el-sykler, er det grunn til å regne med at pågangen ikke blir mindre i år.

– Verkstedene gjør en kjempeinnsats

Intersport og Syklisten på Kongsberg, Sykleriet i Hokksund, Greenspeed og Sykkelhjørnet på Strømsø, Tri-Sport på Gulskogen, Bjørn Myhre Sport i Krokstadelva og Trye i Mjøndalen er alle med også på årets kampanje. 

– Verkstedene gjør en kjempeinnsats for å få byttet flest mulig dekk, sier Trond Solem, prosjektleder for sykkel i Buskerudby-sekretariatet.

Når kuldegradene kommer og det legger seg is og snø på veier og fortau, er det mange som parkerer sykkelen for vinteren. Derfor er målet med Buskerudbyens kampanje å få flere til å erfare at det går helt fint å sykle også i vintermånedene.

– I tillegg er det rimelig trening og en deilig opplevelse av å trosse elementene, sier Solem.

– Tryggere enn å gå på glatta

– Med gode piggdekk går syklingen helt greit. Og så gjelder det å tilpasse farten etter føret og ferdighetene. Du sykler uansett automatisk litt mer rolig, men kommer likevel raskt og effektivt frem. Selv på dager hvor isen er blank og glatt gjør piggdekkene at det faktisk er enklere og tryggere å sykle enn å gå, påpeker Solem.

Ta kontakt med oss på 32876844 for å bestille piggdekk og time til omlegging av dekk!

Del gjerne dette med dine venner!

TIPS & RÅD

SYKKELVERKSTED

Ta vare på sykkelen din og lever den til våre profesjonelle mekanikere. Vi utfører vedlikehold og reperasjoner i vårt topp moderne sykkelverksted

KLUBBAVTALE

Gi dine utøvere tilgang til riktig utstyr og faglig veiledning. Vi samarbeider med en rekke lokale klubber på bredde- og elitenivå.

FIRMAAVTALE

Gode tilbud og faglig veiledning til dine ansatte. Gjør som flere andre lokale bedrifter og inngå samarbeidsavtale med oss!