Sliping av ski

Skisesongen 2015/16 nærmer seg med stormskritt og vi er klare for å ta imot dine ski.

Vi har gjennom en årrekke hatt et meget godt samarbeid med Olympiatoppen og de forskjellige landslagene i langrenn, skiskyting, kombinert og Landslaget for Bevegelseshemmede. Våre sliper er godt kjent og disse har bidratt til at de norske utøverne har oppnådd mange medaljer i både OL og VM på langrenn og skiskyting. Ingen andre som sliper ski har bidratt til så mange medaljer! Og vår involvering i Glid-prosjektet til Olympiatoppen, mot OL i Sør Korea 2018, gir oss meget gode resultater. Du som kunde nyter godt av dette i form av strukturer i toppklasse som gir deg meget god glid.
I tillegg til dette kan vi vise til skigymnaser rundt om i Norge som har hatt stor suksess med våre sliper. Blant landets beste skigymnas har vi NTG Geilo som hadde stor suksess med slip fra oss i sesongen 2014/15.

Del gjerne dette med dine venner!

TIPS & RÅD

SYKKELVERKSTED

Ta vare på sykkelen din og lever den til våre profesjonelle mekanikere. Vi utfører vedlikehold og reperasjoner i vårt topp moderne sykkelverksted

KLUBBAVTALE

Gi dine utøvere tilgang til riktig utstyr og faglig veiledning. Vi samarbeider med en rekke lokale klubber på bredde- og elitenivå.

FIRMAAVTALE

Gode tilbud og faglig veiledning til dine ansatte. Gjør som flere andre lokale bedrifter og inngå samarbeidsavtale med oss!