Truger – moro for hele familien

Turer med truger brer om seg. Stadig nye brukergrupper oppdager hvor lette moderne truger er å gå på, og at de i noen tilfeller er fullgode tur- og trimalternativ til ski. Lyst til å prøve? Her har du noen tips.

Det har skjedd stor utvikling på trugefronten de siste årene; moderne truger er lette og behagelige i bruk. Dagens truger er enten basert på en helstøpt komposittkonstruksjon eller en lett stål- eller aluminiumsramme med bæreflate av syntetisk materiale. Fasongen er smal, trugene har ofte solid skarejern i tåpartiet av bindingen, og gjerne langsgående jern for å hindre trugene å skli sideveis.

Del gjerne dette med dine venner!

TIPS & RÅD

SYKKELVERKSTED

Ta vare på sykkelen din og lever den til våre profesjonelle mekanikere. Vi utfører vedlikehold og reperasjoner i vårt topp moderne sykkelverksted

KLUBBAVTALE

Gi dine utøvere tilgang til riktig utstyr og faglig veiledning. Vi samarbeider med en rekke lokale klubber på bredde- og elitenivå.

FIRMAAVTALE

Gode tilbud og faglig veiledning til dine ansatte. Gjør som flere andre lokale bedrifter og inngå samarbeidsavtale med oss!