Hvordan velge riktig truge? Se vårt utvalg.

Det kommer truger i alle mange størrelser, som skal passe både barn, kvinner og menn. Størrelsen til trugen er direkte avgjørende for bæreevnen til trugene i snøen. Valget av truge vil dermed bestemmes delvis på bakgrunn av kroppsvekt. Andre faktorer som spiller inn når man skal velge størrelsen på trugen er hvilket underlag man skal gå på, samt om du skal bære tung sekk. I løssnø og med sekk vil det være gunstig å velge truger med stor overflate, altså en større truge. På fastere underlag så vil det være bedre å velge en truge med mindre overflate, lavere vekt og kanskje bedre skarejern. 20″= Barn opp til 50kg. 25-27″= 50-90kg. 30″=75-110kg. 35″=95-130kg.

SE VÅRT UTVALG AV TRUGER

Del gjerne dette med dine venner!

TIPS & RÅD

SYKKELVERKSTED

Ta vare på sykkelen din og lever den til våre profesjonelle mekanikere. Vi utfører vedlikehold og reperasjoner i vårt topp moderne sykkelverksted

KLUBBAVTALE

Gi dine utøvere tilgang til riktig utstyr og faglig veiledning. Vi samarbeider med en rekke lokale klubber på bredde- og elitenivå.

FIRMAAVTALE

Gode tilbud og faglig veiledning til dine ansatte. Gjør som flere andre lokale bedrifter og inngå samarbeidsavtale med oss!